Preturi pentru clubbing-ul de 1 mai la mare

27 Aprilie 2007 Beat Factor BeatFactor

Mersul la mare in perioada zilei de 1 mai poate fi costisitor, daca nu sunt luate in calcul toate variantele pentru a te distra cat de cat ieftin si a ramane cu amintiri placute. Beat Factor va ofera cateva variante de party, incluzand preturile pentru fiecare.

Pentru cine a ajuns de vineri seara, 27 aprilie, are de ales intre clubul La Mania, Gossip si cortul amplasat langa "La Butoaie", toate in Mamaia. La Mania vine cu o oferta cel putin atractiva, avandu-i ca invitati pe cei doi de la Audiofly si pe Livio; intrarea este 40 lei. La Gossip, fostul club Motor, va mixa Dominik Eulberg si romanul Atari, iar intrarea este cu 5 lei mai putin, adica 35 lei. In cortul Sunwaves va fi la pupitru Danny Howells si romanul Chriss, iar intrarea este de 30 lei pana la miezul noptii si 40 lei dupa.

Seara de sambata, 28 aprilie, este rezervata stilului muzical house si tech-house. Romanii Internullo, Pagal, Kool, Optick si Negru vor fi toti gramada pe butoanele din Gossip, totul pentru 20 lei la intrare. In La Mania il gasiti pe Lee Burridge impreuna cu prietenul sau Bill Patrick, iar pretul unui bilet va fi de 50 lei. Nu trebuie evitata nici versiunea unui Circoloco party alaturi de Tania Vulcano, Matthias Tanzman si cei trei romani de la RPR Soundsystem (Rhadoo, Pedro si Raresh), pentru suma de 40 lei pana la miezul noptii si 50 lei dupa. Unde? tot in cortul din nordul statiunii Mamaia, Sunwaves. In Constanta, clubul Two il gazduieste pe The Thrillseekers, iar biletul este de 40 lei, asta daca nu v-ati cumparat in avans.

Duminica, 29 aprilie, Cagedbaby si Kid Chriss dau totnul in clubul Gossip; biletul costa 20 lei. Cortul Sunwaves il are ca invitat special pe Marco Carola, impreuna cu Meat; Raresh si Praslea vor deschide petrecerea, iar biletul este de 30 lei, toata noaptea de data aceasta. La Mania nu se lasa mai prejos si il aduce pe Steve Lawler, impreuna cu Livio; in aceasta seara pretul unui bilet este de 60 lei. Clubul Two ii are invitati pe Above & Beyond, iar biletul este de 50 lei la intrare.

Luni, 30 aprilie, Demi, Desyn Masiello si Omid 16 B vor mixa in cortul Sunwaves; biletul este de 30 lei. In deschidere romanul Adrian Eftimie. La Mania da iarasi lovitura cu doi invitati de exceptie: Gabriel Ananda si Scarlett Etienne, pe care ii puteti vedea pentru suma de 50 lei la intrare. Clubul Two il gazduieste pe romanul Sonicvibe, iar biletul este de 20 lei.

Acestea fiind spuse, voi alegeti. Distractie placuta si un 1 mai fericit! Pentru alte detalii, puteti studia rubrica noastra de evenimente. Nu uitati nici de pagina BF Audio, unde puteti asculta mixuri recente a unora dintre artistii pe care urmeaza sa ii vedeti.


Popup detector