Pretentii de vedeta la Ciuc Summer Fest

12 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

In mai putin de o saptamana se da startul celui mai cool festival al verii, echipa de productie punand la punct ultimele detalii pentru cele trei zile de Ciuc Summer Fest.


Ca de fiecare data, pregatirile din backstage necesita o atentie deosebita, incepand cu decorul cabinelor si terminand cu meniul fiecarei mese, organizatorii avand grija ca cei trei artisti internationali sa aiba parte de o vizita cum se cuvine la Bucuresti. Faithless, Pink Martini si Gary Moore vor fi headlinerii Ciuc Summer Fest, festivalul urmand a se desfasura in perioada 16-18 iulie, in cadul complexului Zone Arena.


Desi nu au avut pretentii extravagante, artistii Ciuc Summer Fest au beneficiat de toata atentia echipei de productie care le-a pus la dispozitie nu mai putin de 10 cabine si birouri de productie, pentru fiecare zi de festival, precum si o camera cat mai izolata de agitatia din culise, special pentru cele doua artiste, Sister Bliss, membra a trupei Faithless, si China Forbes, solista orchestrei Pink Martini, care calatoresc in cadrul acestui turneu alaturi de copiii lor de 3 si respectiv un an. Thomas Lauderdale, liderul Pink Martini, a specificat ca in cabina sa de backstage si-ar dori sa aiba la dispozitie si o pianina, artistul fiind obisnuit sa repete inca o data, neacompaniat, inainte de a intra pe scena. Gary Moore a insistat sa aiba camera de hotel pe un etaj de nefumatori, celebrul chitarist interzicand fumatul chiar si in zona de backstage. Pe langa renumele international, ceea ce au in comun cei trei headlineri este si inclinatia spre o dieta sanatoasa, acestia solicitand ca meniul fiecarei mese sa includa fructe si legume proaspete, sucuri naturale, lactate, precum si diferite preparate vegetariene, alaturi de mai multe sortimente de ceai, vin si ciocolata. Desi tin la dieta sanatoasa, membrii Faithless isi doresc ca dupa concert sa aiba in backstage si cateva portii de pizza, pe care le vor „asezona” cu bere Ciuc.


Ciuc Summer Fest se va desfasura in perioada 16-18 iulie, in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti alaturi de Faithless, Pink Martini si Gary Moore, programul festivalului incluzand si nume autohtone precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L’orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks. In serile de vineri si sambata, dupa ultimul concert al zilei, publicul se va putea bucura si petrecerile Silent Disco, pe 17 iulie la pupitrul de mixaj fiind DJ-ul Talvin Singh.


Bilete pot fi achizitionate online de pe www.myticket.ro, din Libraria Carturesti Verona si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei. De asemenea, in zilele de festival, biletele vor fi disponibile la casele de bilete plasate la intrarea complexului Zone Arena, la preturile de 110 lei, 180 lei si 240 lei.


Miercuri, 14 iulie, in intervalul 10:00 – 21:00, doar de la casa de bilete a complexului Zone Arena, elevii si studentii vor putea achizitiona in baza carnetului vizat, bilete la pret redus pentru oricare dintre cele trei zile: 75 de lei pentru Gazon B, 145 de lei pentru Gazon A si 200 de lei pentru un bilet cu loc la Tribuna.


Popup detector