Premiere in toamna aceasta in Romania

29 August 2007 Beat Factor BeatFactor

Anul 2007 este fara doar si poate anul premierelor muzicale si al festivalurilor. Toamna acestui an aduce mai multi artisti internationali in premiera in Romania, mare parte din evenimente avand loc la Bucuresti.

Dupa maratonul de trei zile din acest weekend, care cuprinde doua festivaluri, unul in Delta Dunarii (Delta Music Fest), iar celalalt la Brasov (Romanian Electronic Festival), organizatorii duc lupte crancene cu agentiile de booking pentru a obtine contracte in Romania.

Pe 28 septembrie, cei doi artisti de la Wighnomy Brothers vor mixa in premiera in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti. Pe 6 octombrie, Ellen Allien si Apparat vor da o lectie de live act versus DJ set in clubul Session din Bucuresti. Cei dei frati chimicali, adica The Chemical Brothers, vor sosi intr-un concert live la Sala Polivalenta din Bucuresti pe 20 octombrie.

Luna noiembrie aduce doua noi premiere, si anume Michael Mayer si Gui Boratto in Bucuresti pe 2 noiembrie, si Agoria pe 30 noiembrie.

Si cu siguranta asta nu e tot, in materie de premiere. Restul concertelor la care trebuie sa mergeti le stiti; daca nu le stiti, le puteti gasi la rubrica noastra Evenimente.


Popup detector