Praslea, Kozo si El Cezere mixeaza la deschiderea Kristal Summer Club

03 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Praslea, Kozo si El Cezere mixeaza la deschiderea Kristal Summer Club
TAGS:
praslea  kozo  el cezere  Kristal 

Dupa cum va anuntam si ieri, cel mai iubit sloven in Romania, Valentino Kanzyani, va mixa pe data de 10 iulie pe litoral, in deschiderea clubului Kristal Summer din Mamaia, alaturi de artistii romani Praslea, Kozo si El Cezere.

DJ si producator sloven, Kanzyani se bucura de reputatia unui artist absolut. Este creativ si original, imagine sustinuta si intarita de aparitiile sale incandescente in spatele platenelor. Seturile sale sunt pline de viata in care techno-ul se armonizeaza perfect cu house-ul, iar productiile sale muzicale sunt complexe si mereu surprinzatoare.

De la petrecerile "Greuceanu si Platanele de Aur" din Sibiu pana la warm-up-urile pentru Zip, Luciano, Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice si a multor altora, Praslea a crescut ca-n povesti. Si in plus a fondat proiectul Audiomatic Net Radio impreuna cu Raresh. Tehnica impecabila si un rafinament deosebit in selectia muzicala i-au adus primele sale gig-uri in afara tarii. De atunci a cantat constant in Italia, Anglia, Slovenia, Germania, Austria si Spania, avand in prezent confirmate multe alte date pentru aceasta vara, incepand cu Kazantip, in luna august si continuand cu Ibiza, Barcelona, Londra, Lubljana.

Ultimii ani i-au adus lui Kozo gig-uri alaturi de nume importante : Zip, Rhadoo, Raresh, Dj Sneak, Ricardo Villalobos, Tania Vulcano, Pascal FEOS, Shinedoe, Thomas Melchior, sau Loco Dice. Piesa sa "Vorbeamsterdam" a fost inregistrata pe [a:rpia:r] 05. Impreuna cu El Cezere si Praslea, Kozo lucreaza acum la viitoarele productii. Fie ca este vorba de techno sau house, funk sau minimal seturile sale sunt o calatorie groovy si de ce nu ... techy in lumea dansului contemporan.

El Cezere a inceput sa mixeze in urma cu patru ani. Patru ani plini pentru un tanar DJ. A mixat alaturi de Luciano, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Dj Sneak, Kenny Larkin, Loco Dice, Guido Schneider si lista poate continua. In 2008 a format proiectul Afumati, impreuna cu Praslea, Raresh, Kozo; un proiect de productie la care lucreaza impreuna. Prima piesa a acestui proiect se numeste "Ne cunoastem", piesa ce apartine lui El Cezere si Praslea, si a fost lansata pe [a:rpia:r] 05 in luna decembrie a anului 2008.

Pretul unui bilet este de 20 lei pana in ora 00:00 si 40 lei dupa aceasta ora.


Popup detector