Praslea, Cezar, Kozo si Mihigh mixeaza la closing party-ul clubului Midi

11 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Vineri, 15 iunie 2012, are loc petrecerea de inchidere de sezon a clubului clujean Midi. Line up-ul ii include pe Praslea, Cezar, Kozo si Mihigh.


Mixurile lui Cezar ne inspira o contopire intre vechi si nou, intre minimal techno si house. Ceea ce il caracterizeaza cel mai bine e citatul “new kids on the block”. A mixat alaturi de nume mari precum Ricardo Villalobos sau Luciano.

El a acordat multa energie si timp pentru a-si scoate in evidenta calitatile sale de producator. Impreuna cu Raresh, Praslea si Kozo a fondat proiectul Afumati.

Kozo este pasionat de latura tehnica iar in calatoria sa muzicala atinge stilurile house si techno. Se zvoneste ca mixurile sale sunt inspirate de Jules Verne, Terry Gilliam si Dalai Lama. Isi concentreaza toata atentia si puterile pe partea de productie si dezvoltarea labelului Understand.

Surprinzator de tanar, Praslea este un nume mare pentru scena romaneasca de muzica electronica. Precizia lui si selectia muzicala au atras atentia tuturor iar astfel a avut ocazia sa mixeze alaturi de Zip, Luciano, Ritchie Hawtin, Valentino Kanzyani, Cassy si multe alte nume mari.

Dance Trippin va filma in premiera la Club Midi. Dance Trippin s-a clasat din start printre cele mai populare site-uri de muzica electronica, cu peste 500.000 de vizitatori pe luna, iar de la lansarea primelor emisiuni de la evenimentele majore din Ibiza, si pana in prezent, si-a castigat in mai bine de un deceniu reputatia unui jucator puternic in sfera on-line; platforma detine in prezent o audienta de 2.000.000 de vizitatori pe luna si un numar de 100.000 de membri inscrisi pe site.

Pretul intrarii este de 20 de lei pana in ora 12.00 si 30 de lei dupa aceasta ora.









Popup detector