Postul de radio OneFM implineste un an, la Sunwaves 4

23 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Postul de radio OneFM implineste un an si va sarbatori pe data de 9 august, in cadrul evenimentului electronic Sunwaves 4. OneFM a emis pentru prima oara in data de 4 august 2007 tot de la Sunwaves 2, setul live, mixat de Danny Howells, care a performat pe scena Kristal.

Incepand cu acea data, la OneFM ati avut ocazia sa ascultati live emisiunile DJ-ilor precum Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Raoul Russu, Dana Nicula, G.I.C, Proof, Livio & Roby, Cristi Nitzu si Ana Moga dar si show-uri radio internationale precum Pete Tong - Essential Selection, Carl Cox - Global, John Digweed - Transitions si Armin van Buuren - A State of Trance.

Dj-i precum Lee Burridge, Luciano, MoShic, Tania Vulcano, Hector Romero si Djuma Sound System au fost intervievati LIVE in studio-ul OneFM. Postul de radio OneFM emite in Bucuresti (100,6 FM), Cluj (92,2), Tirgu-Mures (88,4), Sibiu (89,9), Constanta (103,9), Bistrita (92) si Suceava (107,7) si de aproximativ o luna si in Galati (104,8).

OneFM aniverseaza un an de cand emite alaturi de super DJ-I, pe patru scene (trei corturi si scena Kristal). Petrecerea va tine de la apus, pana la rasarit pe muzica lui Danny Tenaglia, John Digweed, Ricardo Villalobos, Dj Sneak, Bill Patrick, Misstress Barbara, General Midi, Freestylers, RPR Sound, Raoul Russu, Praslea, El Cezere, Kozo, Seb, Dana Nicula si Chriss.


Popup detector