Postul britanic Radio 1 l-a dat afara pe Eddie Halliwell

22 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Postul numarul unu de radio britanic, Radio 1 a acordat spatii mai bune de difuzare lui Kiss Sell Out si Judge Jules, insa i-a lasat fara nici un loc pe veteranul Dave Pearce si starul trance Eddie Halliwell, care a dat doua declaratii destul de diferite fata de situatia actuala.

Eddie a declarat pentru BBC ca odata cu aceste schimbari, am decis sa profit de oportunitate si sa trec mai departe, insa in propriul comunicat artistul declara ca am decis sa-mi inchei contractul cu Radio 1 si sa ma dedic exclusiv prioritatii mele numarul unu, DJ-ingul. Odata cu popularitatea pe care a capatat-o show-ul meu de la radio, si postul a cerut mai mult. Presiunea a crescut foarte tare atunci si mi-a fost dificil sa mai sustin un show de radio saptamanal, asa ca am fost nevoit sa-l inchei. A fost o perioada fantastica si m-am simtit extraordinar in compania celor de la Radio 1, dar intotdeauna va fi o prioritate secundara fata de pasiunea mea.

Dave Pearce a avut o declaratie mai traditionala si a spus ca Au fost 13 ani incredibili la Radio 1dar este timpul sa trec peste si ma gandesc deja la niste proiecte noi de radio. Jules a fost foarte incantat de obtinerea unui loc favorabil in grila de programe, cu o audienta mult mai ridicata si spunea ca Am fost mutat de la programul vechi care era de la 1 la 3 noaptea, cu doua ore in urma, de la 23 la 1. Sunt foarte fericit deoarece este exact ce mi-am dorit. Mai mult audienta acelui interval este pe stilul meu muzical.


Popup detector