Posh a reprezentat Romania la International Music Summit 2012, in Ibiza

06 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

In urma cu o saptamana, Posh, castigatorul Burn Mix Off Romania, si-­a inceput marea aventura in Ibiza, la International Music Summit (IMS), parte a celei dea doua etape a proiectului DJ Residency si unul dintre cele mai asteptate si mai importante evenimente dedicate muzicii electronice din Europa.


Timp de patru zile, intre 23 si 26 mai, Burn i-­a asigurat prezenta la cele mai tare petreceri si conferinte, unde a cunoscut unele dintre cele mai mari nume ale muzicii electronice.


Pentru a marca prezenta sa la IMS, Posh a lansat o noua pagina de facebook: Support Posh / Romania at burn studios DJ Residency in Ibiza: , prin intermediul careia fanii lui si ai muzicii electronice sunt in permanenta la curent cu aventurile sale pe parcursul etapelor concursului mondial DJ Residency.


Posh, Dan Vlad pe numele sau adevarat, si-a asigurat prezenta la IMS prin castigarea Burn Mix Off Event, etapa locala a proiectului DJ Residency, care a avut loc in luna aprilie in Studio Martin si la care sau inscris peste 140 de DJ din toate colturile tarii.


Vara incendiara a finalistilor burn Mix Off din intreaga lume nu se incheie odata cu incheierea evenimentului IMS, ci continua prin participarea acestora la Bootcamp-­ul din cadrul DJ Residency, un proiect marca Burn Studios care va avea loc in luna iulie si unde, timp de 6 zile, acestia vor avea ocazia sa-­si slefuiasca abilitatile sub indrumarea unor legende ale muzicii electronice precum Jamie Jones, Luciano, Sasha si 2manydjs.


Daca va impresiona juriul, Posh va atinge visul oricarui DJ din lume: va fi rezident al Ibizei timp de doua luni si va mixa intr-­unul dintre mega cluburile insulei.


Popup detector