Posh a castigat Burn Mix Off Event si e cu un pas mai aproape de o rezidenta la Ibiza

30 Aprilie 2012 Beat Factor BeatFactor

In cadrul proiectului DJ Residency, Burn Energy si Burn Studios dau ocazia unui DJ roman de a castiga o rezidenta de 2 luni in Ibiza, insula care nu doarme niciodata.

Peste 140 de DJ romani din toate colturile tarii s-au inscris in prima faza a competitiei on-line de mixuri DJ Residency, dar doar 10 dintre acestia au fost selectati de catre un juriu profesionist pentru a merge in etapa urmatoare - competitia Burn Mix Off Event.

Astfel, pe 19 aprilie Burn Studios s-a mutat pentru o noapte in Studio Martin, pentru Burn Mix Off Event, unde cei 10 DJ finalisti au avut ocazia sa mixeze live timp de 20 de minute (unii dintre ei pentru prima data in cariera), demonstrandu-si talentul in fata juriului si, mai ales, in fata celor cateva sute de fani ai muzicii electronice.


Toti cei 10 finalisti s-au ridicat la nivelul asteptarilor, dar singurul loc disponibil pentru competitia DJ Residency a fost ocupat de Dan Vlad, aka Posh, din Galati, care si-a asigurat astfel locul in finala.


A doua etapa a proiectului DJ Residency va avea loc in luna mai, cand Posh va avea ocazia sa fie prezent la Ibiza, la International Music Summit (IMS).


Vara incendiara continua pentru Posh prin participarea la Bootcamp-ul DJ Residency, un proiect marca Burn Studios care va avea loc in luna iulie si unde, timp de 6 zile, Posh va avea ocazia sa-si slefuiasca abilitatile sub indrumarea unor artisti precum Sasha, 2manydjs, Luciano sau Jamie Jones.Popup detector