Pisi Love implineste un an de activitate

04 Februarie 2010 Beat Factor BeatFactor

Brandul de petreceri mai mult sau mai putin neconventionale Pisi Love implineste un anisor de activitate. Cu aceasta ocazie, vineri seara, 5 februarie, va avea loc intr-o locatie noua, nemaiutilizata pana acum, cu Sean Johnston din UK, Logan si Rylee. Pretul intrarii va fi de 20 de lei.


"Am realizat ca facem asta de un an. 2009 a insemnat un total de 12 petreceri grozave, un festival, multe ore de dans si Dumnezeu stie cate perechi de tenesi si pantofi cu toc distrusi."


Pisi Love a experimentat locatii noi, astfel ca in 2009 au avut loc evenimente in locuri precum Traian, Universul, The Ark, Laborator Propriu, Control, subufet, plus o scena proprie in cadrul primului si singurului Iarmaroc de pana acum (cel din luna mai 2009 de la Paulesti).


Pana la un feature mai dezvoltat cu reprezentantii Pisi Love (care merge de minune in rubrica "Portretul unui brand"), va mai putem spune ca locatia in care va avea loc petrecerea de maine seara este situata la 150 de metri de intersectia dintre bulevardul Barbu Vacarescu si Pipera; detalii pe facebook.



Popup detector