Piesa lui Marika si Dragos Badoi (These Are the Times) - numarul 1 pe Dance FM

21 Martie 2012 Beat Factor BeatFactor

Piesa semnata Marika si Dragos Badoi - „These Are The Times” - ocupa pozitia de top pentru a treia saptamana consecutiv in Top 20 Dance FM - emisiunea prezentata in fiecare sambata de Oana Tache.


Piesa a castigat si saptamana aceasta sustinerea ascultatorilor, reusind sa devanseze in clasament productii semnate de mai multi artisti internationali ca Nicolas Jaar, Maya Jane Coles sau Calvin Harris.


Top-ul integral poate fi ascultat live la Dance FM Sambata, 24 Martie, incepand cu ora 15:00.


"These Are The Times” este rezultatul unei colaborari in studio intre Florin Marica (unul din cei DJii veterani din Romania) si Dragos Badoi (cel care alaturi de Marian Ionescu infiinta in 1991 trupa Directia 5 si in acelasi timp vocalistul cu care aceeasi trupa a imprimat si lansat albumul de debut: „La Vulturul De Mare Cu Pestele in Ghiare” in 1992).


Lansata in Decembrie 2011, „These Are The Times” se constituie ca un prim track in cadrul unui proiect de colaborare „long-term” intre cei doi artisti a caror asociere isi seteaza ca obiectiv in 2012 patrunderea in FM cu alte cateva piese, evolutii ale sound-ului actual.




Popup detector