Piesa lui David Deejay, 'Sexy Thing', cea mai difuzata in 2008

09 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Cel mai ascultat muzician roman in 2008 a fost barladeanul de 28 ani David Deejay, compozitorul piesei `Sexy Thing`. In ultimul an, trei dintre primele zece cele mai difuzate piese din Romania sunt productii autohtone, potrivit clasamentului anual realizat de Nielsen Music Control.

Alaturi de David Deejay, urmatorii cei mai ascultati artisti romani au fost Tom Boxer ft. Anca Parghel & Fly Project `Brasil` si Morandi cu piesa `Angels`.

Topul a fost stabilit in urma monitorizarii a celor 16 posturi radio si tv din Romania, de catre Nielsen, informeaza cotidianul.

Potrivit Top 100 Airplay pe anul trecut, artisti precum 3rei Sud Est , Voltaj, Smiley sau Blaxy Girls au fost cei mai difuzati alaturi de divele pop Madonna , Kylie Minogue sau Rihanna .

O dovada ca muzica romaneasca a fost bine reprezentata pe FM-uri si pe micile ecrane autohtone este plasarea pe primul loc a labelului Roton, ale carui melodii au adus cele mai multe puncte de audienta, urmat de Universal Music si Cat Music.

Iata cum arata Topul pieselor cel mai frecvent difuzate de posturile romanesti de radio si tv, potrivit datelor furnizate de Nielsen Music Control:

1. Lexter - `Freedom to Love`
2. Kylie Minogue - `In My Arms`
3. Jay Sean - `Ride It`
4. Paul Van Dyk feat. Rea Garvey - `Let Go`
5. David Deejay feat. Dony - `Sexy Thing`
6. DJ Tom Boxer feat. Anca Parghel - `Brasil`
7. Bob Sinclar - `Together`
8. Leona Lewis - `Better in Time`
9. Chris Brown - `With You`
10. Morandi - `Angels`

Best Music





Popup detector