Piesa Bis Co - singurii romani din Top 50 most charted tracks in iunie pe Beatport

08 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Piesa Bis Co - singurii romani din Top 50 most charted tracks in iunie pe Beatport
TAGS:
beatport  dj chart 

Succesul lui Mihai Popoviciu, Markus Homm si Jay Bliss cu piesa Bis Co continua in forta. In cadrul unui top 50 realizat de Beatport.com pentru a vedea care au fost cele mai folosite piese in chart-urile DJ-ilor in luna iunie, piesa "Bis Co" se afla in primele 30 de piese; de altfel, reprezinta singura piesa produsa de catre artisti romani, prezenta in acest top.


Primele pozitii ale topului sunt ocupate de catre Julien Chaptal (cu piesa "Mamdaye"), Joris Voorn (cu piesa "Sweep The Floor"), Audiofly & Alex Flitsch (cu piesa "Long Way To Go"), Edu Imbernon si Coyu (cu piesa "El Baile Aleman"), remixul lui DJ Koze la Blagger - Strange Behaviour, DJ T cu piesa Dis (vinyl mix), Daniele Papini, Peace Division, &ME si Alex Celler.


Scopul DJ chart-urilor este de a crea anumite standarde in industria muzicii electronice. Un DJ care include o piesa in topul sau propriu face acest lucru fie pentru ca iubeste acea piesa, fie din rezonuri comerciale, fie pur si simplu pentru ca asa vrea el. Un chart nu este nici pe departe ceea ce DJ-ul respectiv mixeaza si in club. In functie de natura lui, chart-ul poate fixa trenduri muzicale sau poate doar informa cu privire la anumite piese vechi si redescoperite astazi.


Situatia integrala pe luna iunie conform celui mai mare magazin online de muzica electronica din lume o gasiti AICI.



Popup detector