Phil Weeks revine cu in Romania cu un nou release

30 Noiembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

‘All Day Every Day’ este primul single extras de pe viitorul album al lui Phil Weeks, programat pentru lansare in luna Februarie 2011.


Single-ul este tipic stilului cu care ne-a obisnuit deja “parintele” Robsoul in cariera sa de aproximativ 10 ani de zile, si anume: un groove hipnotic si funky ce doar confirma vorbele deja stabilite, livrate in Engleza dar cu un puternic accent frantuzesc. Mix-ul original este completat de “Ghetto mix” impreuna cu versiunile acapella si intrumentala. Atat “All Day Every Day” cat si albumul din care face parte a fost conceput cu binecunoscutul sampler MPC3000 , sunetele sample-urile si vocalurile fiind transformate de catre Phil in House rockers.


Phil Weeks explica conceptul single-ului si al albumului spunand ca: “Este vorba numai despre a taia si de a descompune sample-urile si de a reface apoi un puzzle, precum o fac si in muzica hip-hop – producatori precum Jay Dilla, Dj Premier si 9th Wonder. Am fost foarte inspirat de acest lucru. MPC3000 are un groove special si un sunet pe care-l iubesc si pe care incerc sa-l redau in muzica House prin intermediul acestui proiect.”


Din anul 2000 Phil Weeks si-a lansat brand-ul sau unic de muzica house la unele dintre cele mai mari label-uri de underground house: 2020 Vision, Music For Freaks, Brique Rouge, Detour, Adult Only, dar si label-ul sau Robsoul pentru care este responsabil pentru originalitate. De asemenea, face parte din binecunoscutul duo Fries & Bridges alaturi de Hector Moralez. Ascensiunea sa ca un Dj international in continua cautare de catre promoteri s-a potrivit excelent cu cariera sa de producator.


Label-ul Robsoul localizat in Paris este privit ca unul dintre cele mai stabile label-uri din muzica underground house. Fideli vinyl-ului, artisti precum Derrick Carter, Dj Sneak, Fred Everything, Diz, Chris Carrier, Hector Moralez si DJ WiLD au sustinut constant acest label, iar la randul sau, label-ul a introdus de nenumarate ori, artisti tineri pe aceasta scena.


Phil Weeks va mixa in Studio Martin pe data de 11 decembrie. Pretul intrarii este de 20 de lei pana in ora 12.00 si 30 de lei dupa aceasta ora.


Popup detector