Petrecere aniversara a sapte ani de Sunrise - 7 martie

06 Martie 2008 Beat Factor BeatFactor

Vineri 7 martie in Session Club din Bucuresti, Sunrise sarbatoreste 7 ani. Petreceri, artisti romani, artisti straini in premiera si doua festivaluri de muzica electronica. 7 ani de hotarare, evolutie, distractie, invatat din mers si muzica de cea mai buna calitate. Vor mixa 2000 And One (intacto/nl), Raresh ([a:rpia:r]), EL Cezere (Sunrise) si Ali Nasser (Sunrise/Be_Chosen).

Dylan Hermelijn aka 2000 And One a fost la inceput dansator B-BOY (break-dance), DJ de Hip-Hop (The Beatmasters) si colectionar de discuri din magazinele din Soho, Londra. In primavara anului 1988 face o vizita in magazinul Groove Records, vizita care ii va schimba viitorul. Aude "Confusion's Revenge" semnata Armando, sunetul acid il vrajeste, iar in aceeasi seara Baby Ford il invita la o petrecere Acid-House.

Stimulat de noua perpectiva muzicala isi cumpara un sintetizator Roland TB 303 Bass Line. Urmeaza primul sau release acid-house sub labelul Lower East Side. Incepe sa-si construiasca discografia influentat de doua mari stiluri: Chicago Acid House si Detroit Techno House.

Pentru ca niciun label nu parea a se potrivi creatiilor sale, fondeaza 100% Pure Records, impreuna cu Sandy Huner. Derrick May, Steve Rachmad, Orlando Voorn, Jerome, Speedy J sau Mark Broom sunt doar cativa dintre artistii care publica la 100% Pure, de-a lungul anilor. Dupa o perioda de stagnare, in 2004, 100% Pure revine cu "Dillema", semnat Shinedoe - un imn pentru petrecerile din Ibiza. In 2005, 2000 and one fondeaza impreuna cu Shinedoe labelul Intacto Records.

Pretul intrarii va fi de 20 lei pana la ora 00:00 si 30 lei dupa aceasta ora.


Popup detector