Pete Tong mixeaza in Bucuresti sambata aceasta

21 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Gazda unuia dintre cele mai cunoscute show-uri radio din lume, Essential Mix, va reveni in Bucuresti in luna februarie in clubul Kristal Glam. Sambata, 23 februarie, Pete Tong mixeaza in cadrul unui eveniment de exceptie.

Pentru cei care in ultimile 7 luni au ascultat in fiecare vineri, intre orele 20.00 si 22.00, emisiunea artistului, Essential Selection, transmisa in Romania de catre One FM (100.6 fm), a venit in sfarsit momentul mult asteptat. Pete Tong vine in Romania, sambata 23 februarie, in Kristal Glam Club!

Pete Tong nu este un dj care sa se incadreze intr-o anumita categorie.. Mixeaza pe suport electronic genuri diferite, cum ar fi funk, groove, soft trance, electro etc.

DJ-ul britanic este considerat a fi comoara nationala de catre conationalii sai. Unele articole mai haioase spun despre numele de familie al lui Pete, respectiv Tong, ca face parte din vocabularul zilnic. De exemplu a spune Its all gone Pete Tong, denumirea filmului produs de artist, in care si joaca, inseamna de fapt ca ceva nu a mers bine.

In realitate lucrurile merg de fapt chiar foarte bine pentru legenda britanica, care pe langa emisiunea care l-a facut faimos, Essential Selection, transmisa de catre BBC Radio 1, produce foarte multa muzica, chiar si coloane sonore pentru cinematografie, si colaboreaza cu cei mai mari artisti, cantareti si dj-i.

Despre filmul Its all Gone Pete Tong se stie ca este poate cel mai vizionat film legat de lumea clubbing .

Bilete: In avans- 30 Ron de pe site-ul www.myticket.ro si de luni pana vineri, intre orele 11.00 si 17.00, de la Kristal Glam Club. La intrare- 50 Ron

Rezervari mese- 0721.99.39.88


Popup detector