Pet Shop Boys, Madonna si David Guetta, printre cei mai hot artisti in 2009

28 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Ca in fiecare an, Billboard realizeaza tot felul de clasamente ale anului care tocmai se incheie. Nu putea lipsi nici clasamentul pentru cei mai hot artisti dance-club (citat) pentru 2009. Printre cei 25 mentionati se afla si Pet Shop Boys, Madonna, David Guetta sau Depeche Mode.

Se pare ca ideea pe care noi, cei din spatele BF, cat si voi, cei care cititi BF, despre club si muzica de dans e cu totul diferita de imagine pe care marile clasamente si mai marii industriei o au despre aceasta zona.

Pe locul 1 in acest top se afla Beyonce, apoi Lady Gaga, Pussycat Dolls sau Mariah Carey. Din nou, misterul cu Mariah Carey care canta muzica de dans.

In general, ideea de club si de muzica de dans se asociaza cu muzica electronica, si mare ne e mirarea cand vedem nume ca Britney Spears sau Whitney Huston in astfel de clasamente.

Exceptand David Guetta, care este, pana la urma, singurul care leaga aceste lumi, unde sunt ceilalti artisti care au vanzari monstruoase, concerte cu mii se oameni si piese in super rotation pe toate canalele radio, tv si pe Internet? Armin, Tiesto, PVD, chiar daca nume sa le spunem comerciale pentru unii, dar toti parte a muzicii electronice, a muzicii de club si intr-adevar, a muzicii de dans? Aparent, oamenii danseaza mai mult pe Mariah Carey decat pe muzica de dans sau pur si simplu acesti artisti sunt un fel de Moculescu care pur si simplu nu vor sa dispara, desi nu prea mai au nicio treaba cu prezentul.


Popup detector