Peste 70 000 de participanti la Liberty Parade 2012

31 Iulie 2012 Beat Factor BeatFactor

“Multumesc Liberty Parade! Multumesc Romania! Ati fost senzationali!“, acestea au fost cuvintele lui Roger Sanchez, invitatul special al Liberty Parade, eveniment ce a sarbatorit sambata, 28 iulie, al unsprezecelea an de distractie fara limite.


Publicul Liberty Parade a avut parte de un show pe cinste, pentru acest eveniment la care s-a inregistrat o prezenta extraodinara - peste 70.00 de participanti, conform estimarilor fortelor de ordine -, organizatorii pregatind 300.000 de megawatti de sunet si lumini.

Fanii Liberty Parade au dat startul celei mai mari manifestari dance in aer liber, organizata de Radio 21, sambata, 28 iulie 2011, ora 16:00, la Olimp. Cele trei camioane in care au mixat Cristi Stanciu, Doi Deejay, DJ Dark, Shidance, Paul Damixie, Green Noise & Pillman, Cristian Kruger, Mose N, DJ Razz s-au umplut pana la refuz de clubberi fistichii veniti din toate zonele tarii. Costumati special pentru Liberty Parade - cu tot felul de peruci, ochelari de soare si accesorii inedite, tinerii din camioane si miile de petrecareti care li s-au alaturat cu masini, biciclete sau pe jos in cea mai colorata caravana, alcatuind o coloana de sute de metri, au dansat pe intregul traseu, prin statiuni, pana la plaja dintre Venus si Saturn.

DJ Christian Green a spart gheata pe scena Liberty Parade Arena la ora 19:00, cu un electrizant set de o ora.

Pe scena inalta, la lasarea intunericului si-au facut apritia Allen & Kruger, urmati dupa o ora incinsa de dans de Paul Damixie de la Radio Killer. Tot atunci, Lee Heart, colega sa de trupa a urcat pe scena unde a interpretat Imnul Liberty Parade 2012 - “Is It Love Out There”.

Apoi a fost randul lui Adrian Eftimie sa tina in priza zecile de mii de trupuri vibrante, pe acelasi ritm, al muzicii electronice de calitate.

DJ Andi, realizatorul emisiunii Matinalii 21 de la Radio 21 si cel mai iubit DJ din Romania, a ridicat inca de la primele beat-uri peste 140.000 de maini in aer.

I-a urmat Liviu Hodor, realizatorul emisiunii Request 629 de la Radio 21 si cel mai fashion DJ din Romania, care a oferit un super show cu dansatori si lumini.

Miezul noptii a venit cu un moment special de muzica si coregrafie, o nebunie de lumina si culoare, cu care organizatorii si Pepsi au reusit sa surprinda publicul devenit din ce in ce mai mare.

Vali BARBULESCU, cel care a fost si MC-ul evenimentului, a urcat pe scena si a facut mega show. Intreaga plaja a vibrat pe muzica lui Vali Barbulescu!

Plaja dintre Venus si Saturn a explodat in urale si aplauze la ora 02.00 cand si-a facut aparitia pe scena primul invitat special al evenimentului, Baggi Begovic. DJ-ul olandez a fost impresionat de fantastica energie de la Liberty Parade.

I-a urmat “DJ-ul DJ-lor” si “Producatorul producatorilor”, celebrul DJ, producator si remixer american Roger Sanchez. Timp de o ora si jumatate, DJ-ul a reusit sa isi castige publicul de partea sa inca de la primul beat.

“Multumesc Liberty Parade! Multumesc Romania! Ati fost senzationali”, acestea au fost cuvintele cu care Roger Sanchez si-a incheiat seara.

Cel mai bun DJ roman, DJ Optick, a venit apoi la platane intr-o atmosfera incendiara, oferind o prestatie de zile mari.

Pe beat-urile DJ-ilor Vika Jigulina si Raoul Russu tinerii de la Liberty Parade au prins zorile impreuna, dansand neobositi pana la 6 dimineata, cand s-a incheiat oficial cea mai mare petrecere a anului.

Dupa 16 ore de seturi de exceptie, intampinate cu sufletele deschise de un public vibrant si energic, intr-o atmosfera incredibila, Liberty Parade a demonstrat, in al 11-lea an de existenta ca reprezinta cu adevarat un standard de performanta muzicala in zona electro, ce va fi greu de depasit.


Pana vom posta mai multe poze si filmulete, iata primele impresii, via nenea.ro.
Popup detector