Permanenta discutie despre regresul trance-ului este lamurita de catre Above & Beyond

30 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Weekend-ul trecut in Anglia, la evenimentul Global Gathering, Arena Godskitchen (Cel mai mare cort din circuitul festivalurilor europene) a fost ca intotdeauna plina pe tot parcursul evenimentului de fanii muzicii trance.

Majoritatea oamenilor intervievati au raspuns clar ca au venit la festival doar pentru headlinerii trance, iar toata muzica care se auzea din iPods era de genul Sander van Doorn. Above & Beyond si Sean Tyas au fost intrebati de catre beatportal ce cred despre discutiile interminabile referitoare la regresul muzicii trance.

Cred ca oamenii devin nervosi cand ceva ajunge foarte popular. Asta s-a intamplat cu R&B si cu hip-hop-ul, la fel se intampla si cu trance-ul, insa sa regreseze? In nici un caz. declara Jono Grant (A&B).

Este o prostie. Uitati-va la primii 10 DJ-i internationali. Perspectiva noastra este evident internationala. Cred ca scena din Anglia a avut parte de prea multa muzica de club in ultimii ani si cred ca i-a obosit putin asta, insa lumea este putin mai mare decat Anglia, slava Domnului. spunea Tony McGuinness tot de la A&B.

Este atat de evident ca trance-ul nu este mort si o gramada de oameni il descopera in fiecare zi. Asta il face sa fie atat de incitant si iubit. incheia Paavo Siljamaki (A&B).

Nu este chiar un gen apus de muzica, deoarece trance-ul se dezvolta foarte mult in locuri precum Africa de Sud, Argentina, Brazilia si foarte puternic in Australia. Apoi ne putem uita in Polonia, care este practic noua Olanda. Moare cu siguranta in alte locuri, insa renaste in celelalte. Atata timp cat inca avem regiuni unde lumea vrea trance o sa fie OK. Sound-ul evolueaza, cu noi tehnici de productie devine din ce in ce mai bun. In opinia mea sound-ul de acum este mult mai bun decat cel din anii 90. declara Sean Tyar.


Popup detector