Perioada de returnare a biletelor Depeche Mode se prelungeste

31 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Perioada de returnare a biletelor Depeche Mode se prelungeste
TAGS:
Depeche Mode  bilete 

Dat fiind faptul ca pana in prezent nu s-au returnat toate biletele pentru concertul Depeche Mode, perioada de rambursare a banilor pe bilete se va prelungi cu doua saptamani, noua data limita de recuperarare a banilor fiind 31 august 2009.

Astfel, toti fanii Depeche Mode care pana la acest moment nu au returnat biletele si nu si-au recuperat banii, o mai pot face pana la sfarsitul lunii august.

Cei care si-au cumparat bilete pentru show-ul Depeche Mode ce ar fi trebuit sa aiba loc pe data de 16 mai isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care si-au achizitionat biletele. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid.

Pe data 12 mai, la Atena, solistul Dave Gahan a suferit un atac de gastroenterita chiar inainte de a urca pe scena, fiind spitalizat de urgenta. In urma analizelor medicale, lui Dave i s-a descoperit o tumoare la nivelul vezicii urinare, care a fost extirpata chirurgical. Toate cele opt spectacole in aer liber din cadrul turneului "Tour of the Universe” care nu au avut loc la data stabilita, inclusiv cel de la Bucuresti, au fost anulate.

In functie de modul de achizitionare a biletelor pentru concertul de la Bucuresti, procedurile de rambursare a banilor sunt urmatoarele:

Pentru cei care au achizitionat biletele din reteaua magazinelor Diverta:

- cei care au achizitionat bilete din reteaua Diverta sunt rugati sa se prezinte cu biletul intact si valid la punctul de vanzare de la care acesta a fost achizitionat (magazinul Diverta de la care biletul a fost cumparat), pana la data de 31 august 2009. Biletul valid trebuie prezentat personalului Diverta, care va lua biletul, il va anula si va rambursa suma reprezentand pretul acestuia.

Pentru cei care au achizitionat biletele online, de pe site-ul www.myticket.ro:

- toti clientii www.myticket.ro care au comandat bilete pentru concertul Depeche Mode vor fi contactati pentru rambursarea contravalorii biletelor. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Cei care au achizitionat bilete online sunt rugati sa raspunda mailului primit de la echipa www.myticket.ro cu informatiile solicitate (nume, prenume, codul biletelor comandate) si sa furnizeze un cont bancar valid in care sa se poata face transferul sumei reprezentand pretul biletelor comandate.

Pentru biletele achizitionate de la Sala Palatului si magazinul Muzica

- Cei care si-au achizitionat biletele de la Sala Palatului si magazinul Muzica sunt rugati sa contacteze MyTicket la numerele de telefon 0722.704.191 sau 0720 BILETE (0720.245.383), sau la adresa de e-mail office@myticket.ro, pentru a furniza informatiile necesare rambursarii contravalorii biletelor.


Emagic


Popup detector