Pentru 12 saptamani acest oras este al nostru

18 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

In numai o saptamana, hala de deasupra statiei de metrou Piccadilly din Manchester va gazdui inca odata evenimentul The Warehouse Project. Nu mai putin de 12 party-uri sunt programate, incepand pe data de 26 septembrie cu Sasha si Loco Dice. Organizatorii au promis ca in acest an audienta va beneficia de o experienta de neuitat.

Au fost imbunatatite luminile, sound-ul si productia, iar o a doua camera a fost adaugata. Si cum se practica la englezi consumul de alcool in exces, bautura a fost ieftinita considerabil.

Evenimentul dureaza 12 saptamani, pana la revelion si are ca invitati DJ-i si proiecte underground precum Richie Hawtin (and friends), Ewan Pearson, Deadmau5, Skream & Benga, Giles Peterson, Sinden, A-Trak, The Presets, Erol Alkan, Noisia si multi altii. For twelve weeks this city is ours.

Biletele pentru petrecerea Eat Your Own Ears programata pe data de 4 octombrie, Essential Mix Party de pe 10 si Ape Party din data de 11 octombrie, sunt asteptate sa fie vandute in acest weekend. Pentru mai multe informatii despre bilete si line-up AICI.



Popup detector