Peninsula si-a deschis portile

27 August 2010 Beat Factor BeatFactor

Peninsula si-a deschis portile
TAGS:
Peninsula 

Circa 2.000 de peninsulari au intrat la festival miercuri dupa-amiaza, in primele doua ore de la deschiderea portilor celei de a opta editii a celui mai mare festival din Romania.


Atmosfera de festival s-a instalat inca de la orele amiezii, cand tinerii au aparut cu rucsacuri si izoprene, asteptand ora oficiala 18 de intrare la festival, sa ajunga la campingul pregatit de organizatori. In doar 60 de minute aici au fost ridicate 100 de corturi, iar cifra crestea de la minut la minut.


Primii peninsulari au venit deja de marti, din orasul Balan, judetul Harghita. Ervin si Alex au sosit la Peninsula direct din Muntii Harghitei, unde au fost cu cortul.


Terasele de pe teritoriul Peninsulei s-au pregatit din timp pentru venirea vizitatorilor, comerciantii avand destule rezerve de mancare, bere, bauturi racoritoare, kurtos kalacs sau fructe pentru petrecerile care urmau sa se incinga in ziua cunoscuta sub denumirea de Ziua 0.


La intrare la Festivalul Peninsula sunt amplasate 4 casierii din care una va functiona non stop, existand si posibilitatea platii cu cardul, la fiecare casierie.


De asemenea, la parterul cladirii organizatorilor a fost amplasat un bancomat Bancpost care este deja functional.


credite foto: Biro Istvan & Maneses Sandor




Popup detector