Peninsula in a treia zi de festival

28 August 2010 Beat Factor BeatFactor

Deja suntem in a treia zi de festival, in fata main stage este o mare de oameni, Phoenix canta ca in tinerete iar publicul fredoneaza impreuna cu ei fiecare cantec. La celelalte scene este galagie si aglomeratie ca intr-o zi de targ. Mai inainte a intrat Dub FX in standul orange de unde scriu acum si cred ca era interesat sa ajunga mai repede la strandul de langa.


Inca retraiesc cu placere concertele la care am participat pana acum, incepand cu cel al trupei Sub Focus si continuand cu cel al trupei Gorillaz Sound System aseara, in cea de-a doua zi de festival. Tarziu in noapte, dupa miezul noptii i-am prins pe NERO si pe Fedde Le Grand, dar si pe cei de la Suie Paparude. Nu, nu voi uita de extraordinarul recital al celor de la Parov Stelar care au adunat la Kiss Stage peste 5000 de oameni care au vibrat constant alaturi de membriii trupei, smulgandu-le un bis prelung si excitant.


Ritmul este alert aici si nu ai cum sa te plictisesti. Daca te-ai saturat de muzica...desi ma indoiesc ca faci parte din categoria asta, poti oricand sa iti ridici nivelul de adrenalina cu o saritura cu coarda sau sa te catapultezi alaturi de iubita ta pana la inaltimea unui bloc cu 15 etaje si apoi sa o ceri in casatorie ametit de efectul sariturii. Daca totusi esti mai linistit, poti sa iti incerci norocul la tragerea cu arcul, sa joci fotbal, sa te apuci de desenat, sa te plimbi cu bicicleta in schimbul unui pahar de cola, sau sa te lasi masat de niste baieti veseli care te framanta in ritmul melodiei special aleasa de tine.


Pentru ca banuiesc ca ti se mai face si foame te anunt ca aici poti sa te ghiftuiesti, la preturi decente, cu salate, hotdog, muraturi, scarite de porc, shaorma, gratare, mici, fructe, clatite si chiar si fornetti. Sunt peste 20 de tarabe de la care poti sa alegi si nu cred ca ai avea de ce sa te plangi. Berea curge si ea in valuri si se impleteste bine cu muzica care inunda parcul Weekend de mai bine de 2 zile si jumatate. Orasul freamata si el si nu este loc unde sa nu vezi cate vreun peninsular. Chiar si la noi in hotel stau vreo 10.


In seara asta ii asteptam pe Noisia si chiar acum cateva secunde au iesit cei de la trupa Europe de la conferinta de presa si s-au dus catre scena. Ma opresc aici si ma duc sa ma postez in stanga scenei, pe acolo pe unde intram noi fotografii. Se anunta inca o noapte plina de concerte tari, de ritmuri nebune, nebune...gata am plecat, ne auzim maine.


P.S. Cat de curand voi posta si niste poze de aici.


Vlad Piriu, Beatfactor.ro




Popup detector