Peninsula a finalizat programul concertelor

09 August 2010 Beat Factor BeatFactor

Peninsula a finalizat programul concertelor
TAGS:
Peninsula 

Organizatorii Festivalului Peninsula anunta finalizarea programului de concerte al celei de a VIII-a editii, care va avea loc intre 26 si 29 august la Targu Mures, pe malul Muresului, langa Complexul Weekend.


Astfel, joi, pe Weekend Main Stage, incepand cu ora 23 va avea loc un concert al formatiei Therapy?. Formatia nord-irlandeza este unul din marii supravietuitori ai ultimelor doua decenii.


Tot in prima zi a festivalului, Chris.SU va face warm-up la Terasa Kiss pentru Sub Focus, si tot el va prelua fraiele petrecerii si dupa setul britanicului. Pentru ziua de vineri, la Terasa Kiss, warmp-ul Nero (UK) va fi un set al lui DJ Mastif (HU). Dupa Nero va urma o petrecere marca Dom&Roland, Klute & Stamina MC. Numele Dom&Roland il descrie pe britanicul Dominic Angast si pe primul sau sampler pe care l-a folosit vreodata, instrument pe care l-a si ridicat la rang de partener. Dom a schimbat pianul pentru acest sampler in 1994, pe cand era doar un adolescent, insa un adolescent care stia ce vrea: sa livreze un set unic, pe care sa il imbogateasca in permanenta cu ceva nou, astfel ca a devenit unul din liderii scenei de drum and bass.


Cuvintele cheie ale unui set marca Klute: funky, inteligent, greu, adanc si aspru. Si pentru ca toata lumea sa poata rezista vineri ritmului infernal al setului back2back produs de cei doi DJ, asa cum ii spune si numele, maestru “rezistent” de ceremonii va fi Stamina MC.


In ultima seara, pe Terasa Kiss, pentru Dub FX warm-up-ul il va asigura DJ Madd (HU), iar dupa concertul trubadurului australian, pe scena urca Statik (HU).


Biletele pentru Festivalul Peninsula se gasesc in reteaua Eventim, pe site-ul www.eventim.ro si la locatiile alternativ afisate pe site-ul nostru oficial. Un bilet valabil pe toata durata festivalului costa 199 de lei, iar un bilet de o zi costa 80 de lei. Incepand cu prima zi a festivalului, biletul valabil o zi, va costa 100 de lei.


Intra in concurs AICI!





Popup detector