Peninsula - pret neschimbat, artisti noi

06 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Peninsula - pret neschimbat, artisti noi
TAGS:
Peninsula  bilete 

In ciuda majorarii cu 5 procente a TVA-ului, incepand cu data de 1 iulie, pretul biletelor la Festivalul Peninsula a ramas neschimbat: un abonament valabil pe toata perioada evenimentului costa 199 de lei, iar un bilet de o zi, 80 de lei. Tichetele pot fi achizitionate in reteaua Eventim si pe site-ul www.eventim.ro. La fata locului un abonament costa 240 de lei, iar biletul de o zi, 100 de lei.


O alta veste buna este ca oferta muzicala a festivalului se imbogateste cu noi artisti internationali si autohtoni. Trupa construita pe ritmuri de flamenco, breakbeat si drum and bass N.O.H.A va sustine concertul de incheiere de la Terasa Kiss a Festivalului Peninsula, locatia concertelor underground ale evenimentului.


In cazul Noise of Human Art (in traducere libera: zgomotele artei umane) nu este complexa doar insiruirea de genuri muzicale pe care le inglobeaza: printre membrii gasim un clapar din Koln, un saxofonist din Praga, un MC din New York si o solista din Spania. Artistii, care se simt in largul lor atat in lumea muzicii electronice, cat si in ceea acustica, se pricep la fabricarea de hituri si iubesc Romania: clipul pentru cea mai cunoscuta piesa a lor, Tu Cafe, a fost filmat langa Timisoara. Noul album, Respect the Menu, al carui turneu de prezentare include concertul de la Peninsula, e plin de hit-uri asemanatoare care vor putea fi ascultate live in ziua de 29 august la Terasa KISS.


BF Concurs: Mergi gratis la Peninsula 2010!


Cea mai iubita trupa de petrecere din Transilvania, Tunderground, va avea onoarea sa incheie seria concertelor live de la Peninsula, cu un recital in Party Tent, care va incepe duminica, dupa miezul noptii. Stilul baietilor, care nu au dezamagit niciodata o multumime dornica de dans si distractie, este o combinatie de liquid jazz, cu elemente de larga inspiratie, fie ca vorbim de folclor, riff-uri rock si beat-uri de house.


Festivalul Peninsula, care se va desfasura intre 26 si 29 august la Tirgu Mures, va reuni la aceasta editie peste 70 de artisti care vor concerta la cele patru locatii muzicale, printre ei numarandu-se Korn, Tricky, Europe, Gorillaz Sound System, The Rasmus, Above & Beyond sau Fedde Le Grand. Ultimele noutati despre festival le gasiti pe site-ul oficial.


Popup detector