Peninsula 2012: ATB, Babylon Circus si New Model Army sunt confirmati

15 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Peninsula 2012: ATB, Babylon Circus si New Model Army sunt confirmati
TAGS:
babylon circus  ATB 

Editia cu numarul zece a celui mai mare festival din Romania isi va primi fanii intre 23 si 26 august, la Targu Mures, in locatia binecunoscuta de pe malul Muresului, insa cu o surpriza de proportii: Peninsula sarbatoreste schimbarea de prefix cu bilete la jumatate de pret.


Pentru a petrece patru zile de neuitat alaturi de formatiile preferate si cei mai renumiti DJ-ii din lume peninsularii vor plati doar 100 de lei, iar pentru un bilet de o zi, doar 40 de lei. Vanzarea biletelor incepe pe 15 mai in reteaua Eventim, respectiv pe site-ul www.eventim.ro . Oferta este valabila pana pe 1 august, cand pretul abonamentelor devine 140 de lei, iar cel al biletului de o zi, 60 de lei – aceste preturi vor fi valabile si in timpul desfasurarii festivalului.


„Reducerea pretului la bilete nu inseamna, sub nicio forma, o scadere a calitatii evenimentului. Si anul acesta vom avea invitati de renume international, dar si artisti de valoare din Romania si Ungaria, alaturi de o serie de programe non-muzicale” – a Bodor László, directorul Festivalului Peninsula.


Printre starurile care se intorc la Peninsula se numara si André Tanneberger, aka ATB, din Germania, cunoscut drept unul din gigantii genului trance. ATB a fost responsabil, in trecut, de doua petreceri neincapatoare in Arena Peninsulei. Setul germanului Josh Gallahan va intari oferta excelenta de muzica electronica din acest an. Si francezii Babylon Circus se intorc sa cante pentru fanii celui mai mare festival din Romania, colectivul de reggae-ska format din zece persoane sustinand unul din concertele de top ale editiei din 2010.


Din Germania mai soseste la Peninsula selectionata internationala immigrantski raggamuffin, Rotfront. Trupa, formata din imigranti si inspirata din viata lor a ales sa savureze armonia convietuirii dintre etnii, devenind, in scurt timp de la infiintare, sufletul petrecerilor din cluburile berlineze, datorita muzicii live energizante pe care o produc.


O trupa cult a underground-ului international va fi invitata Peninsula anul acesta. Este vorba de New Model Army. Britanicii se numara, inca din 1980, printre cele mai interesante formatii, deoarece, desi se incadreaza uneori la punk modern, de multe ori, piesele lor surclaseaza vreun stil anume.


Popup detector