Peninsula 2010: staruri noi si cele mai bune preturi

27 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Nu cresc preturile abonamentelor la Festivalul Peninsula! Mai mult, pana pe 20 iunie biletele valabile pentru intreaga perioada a celui mai mare eveniment in aer liber organizat in provincie pot fi achizitionate la pret promotional de 179 de lei.


Dupa data de 20 iunie un abonament la festivalul va avea loc la Targu Mures intre 26 si 29 august va avea pretul de anul trecut, adica doar 199 de lei! Biletele pot fi cumparate, la fel ca si la editiile precedente, prin reteaua Eventim (www.eventim.ro). Mai multe informatii despre bilete si festival vor fi postate pe site-ul oficial www.peninsula.ro care va fi lansat in curand, cu un nou design si un continut imbunatatit.


„Am decis ca nu e de ajuns sa infruntam criza economica si sa organizam festivalul, ci e foarte important pentru noi sa avem preturi pe care vizitatorii si le pot permite, avand in vedere ca este vorba de distractia lor favorita pe timp de vara. In plus, pentru a indulci ofeta si mai mult anul acesta avem o zi in plus de concerte si distractie, si anume ziua de joi, 26 august” – considera directorul Festivalului Peninsula, Bodor Laszlo.


Oferta muzicala a Peninsulei 2010, cunoscuta pana acum, se imbogateste cu doi artisti olandezi, unul argentinian si doi britanici - Fedde le Grand si Hernan Cattaneo.


Artistii care au confirmat pana acum prezenta la Peninsula 2010:


26 august: Ska-P, Babylon Circus, Sub Focus & MC I.D.


27 august: the Rasmus, Fedde Le Grand


28 august: Europe, Tricky, Hernan Cattaneo, Noisia


29 august: Korn, Above & Beyond


Popup detector