Pedro si TRG mixeaza la Unsound Festival din New York

06 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Unsound Festival New York este un eveniment major, desfasurat pe o perioada de 10 zile, care isi propune sa lege zona experimentala cu cea post-clasica din muzica, prezentand artisti din Europa de Est, Vest si Centrala, dar si din America de Nord.

"Eastern Promise", un program din cadrul festivalului va aduce in acelasi loc producatori si muzicieni din Polonia, Romania, Ukraina si Belorus pentru a-si prezenta viziunea muzicala. Acesta va fi cea mai mare "adunare" de artisti care a avut vreodata loc in cadrul unul festival din America.

Romania va fi reprezentata de Petre Inspirescu, adica Pedro, si TRG, cu suport din partea RCINY.

Stabilit in 2003, si bazat in Karkow, Polonia, Unsound si-a castigat reputatia internationala ca fiind cel mai "curajos" festival de muzica si arta din Europa de Est.

Unsound Festival New York este prezentat de Unsound, prin Polish CUltural Institute din New York, Goethe-Institut New York, Austrian Cultural Forum, Romanian Cultural Institute in New York, Consulate General of Switzerland in New York si cu suportul Trust for Mutual Understanding, City of Krakaw Festival Office, Finish Music Export Office.


foto: RA; detalii pe icrny.org


Popup detector