Paul van Dyk a ales castigatorul competitiei de remixuri

17 Iulie 2008 Beat Factor BeatFactor

Luna trecuta a debutat competitia de remixuri pentru single-ul Far Away, organizata de catre Paul van Dyk si Giuseppe Ottaviani. Peste 500 de remixuri au intrat in concurs, dintre care 15 au fost votate de public si au intrat in finala pentru premiul cel mare.

Inca 20 de piese au fost alese de beatport, iar Paul van Dyk a luat decizia finala si a ales remixul care va fi lansat la label-ul Vandit Digital. Castigatorul impreuna cu locurile doi si trei au impresionat si toti trei vor aparea pe urmatoarea lansare.

Castigatorul se numeste Mateo Murphy, este din Montreal Canada, are 33 de ani si este un DJ de progressive techno si house. Sunt foarte fericit ca am castigat acest premiu declara Mateo care produce muzica electronica de peste 10 ani. Am lansat muzica in trecut, dar m-am decis sa iau o pauza, insa asta ma va aduce inapoi pe piata si ma va incuraja sa ma intorc in studio.

Pe langa lansarea remixului La Vandit, Mateo Murphy a castigat si sistem DJ portabil (Pacemaker), 100 de dolari si seria completa Ableton din partea beatport. Concurentii de pe locurile doi si trei se numesc Michael Luechinger si Chris Bolton.



Popup detector