Paul van Dyk: "Madonna a facut cea mai mare greseala din cariera"

30 Martie 2012 romania bestmusic Best Music

Paul van Dyk:
TAGS:
paul van dyk  Madonna 

Dupa Deadmau5, un alt greu al muzicii electronice o acuza pe Madonna ca a promovat consumul de droguri in randul tinerilor. Paul van Dyk a spus ca Madonna a facut cea mai mare greseala din cariera, in momentul in care a vorbit despre droguri in fata publicului de la Ultra Music Fest.


"Nu cred ca a gandit ceea ce a spus. Singurul lucru care i-a trecut prin cap a fost cum sa se apropie de un public tanar, dar a facut cea mai mare greseala din cariera", a declarat veteranul Paul van Dyk pentru Billboard.


"Madonna a fost foarte proasta in momentul in care a vorbit despre droguri in fata unui public cu varsta medie de 18 ani. Nu la asta se rezuma muzica noastra (n.r. muzica electronica). Este foarte contraproductiv ce a spus", a completat van Dyk.


Totul a pornit de la o declaratie facuta de Madonna la Ultra Music Festival. In timp ce se adresa publicului venit la eveniment, Madonna a spus: "Muzica electronica a fost parte din viata mea inca de la inceputul carierei. Cati dintre voi ati vazut molly (n.r. molly este un termen argotic folosit pentru definirea unuia dintre ingredientele ce se gasesc in ecstasy (MDMA).


Dupa ce a vazut ce controversa a generat, Madonna s-a scuzat, spunand ca, de fapt, se referea la numele unei melodii, anume "Have You Seen Molly".


Popup detector