Paul Van Dyk pregateste lansarea unui 'Best Of'

16 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

Paul Van Dyk pregateste lansarea unui 'Best Of'
TAGS:
paul van dyk  lansare 

Artistul nominalizat la Grammy, DJ-ul si producatorul german Paul Van Dyk, va lansa un album "Best Of", material ce va celebra cei 15 ani de activitate pe scena muzicii electronice internationale. Colectia se va intitula "Volume" si va fi lansata pe 9 iunie pe CD, iar in format digital va fi disponibila din data 26 mai, prin Ultra Records.


Paul Van Dyk inca lucreaza la tracklist, dar se stie ca printre piesele noului material se numara clasice extrase din albumele sale de studio precum "45 RPM" (1994), "Seven Ways" (1996), "Out There And Back" (2000), "Reflections" (2003) si "In Between" (2007).


"Volume" va include si varianta remasterizata si remixata a clasicului "For An Angel", dar si o productie noua. "Home" este rezultatul colaborarii dintre Paul van Dyk si Johnny McDaid, cei doi colaborand si in trecut pentru single-ul "Time Of Our Lives".

Pentru a promova noua aparitie "Volume", Paul Van Dyk va pleca intr-un turneu mondial de promovare, turneu care debuteaza in luna iunie.


Paul Van Dyk - For An Angel



In premiera in Romania, "Vonyc Sessions", show-ul radio a lui Paul Van Dyk, se asculta pe Vibe FM, duminica seara de la ora 22.00.


Popup detector