Paul Van Dyk, piesa pentru aniversarea caderii Zidului Berlinului

10 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Paul Van Dyk a sarbatorit ieri aniversarea a 20 de ani de la caderea Zidului Berlinului printr-un moment muzical creat special pentru acest eveniment.

La 20 de ani de la intamplare, Paul Van Dyk a scris piesa We Are One, care se vrea a fi un imn al caderii Zidului Berlinului, piesa care a fost ascultata pentru pima data ieri, 9 noiembrie, in cadrul festivitatilor de la Brandenburg Gate.

Aseara, in prezenta a numeroase personalitati politice si nu numai din intreaga lume, s-au aniversat 20 de ani de la caderea Zidului, la Brandenburg Gate. La eveniment au participat nume ca Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Gordon Brown si chiar Dimitri Medvede. Mikhail Gorbachev, Lech Walesa si numerosi castigatori ai premiului Nobel pentru Pace au fost invitati la acest eveniment.

Soundtrack-ul acestui moment unic in care s-a daramat, simbolic, un zid creat din piese de Domino, a fost oferit de nimeni altul decat Paul Van Dyk.

"Este o onoare incredibila pentru mine sa pot prezenta piesa We Are One chiar pe 9 noiembrie, intr-un cadru fantastic. Evenimentele de acum 20 de ani inca se desfasoara foarte clar in mintea mea si m-au afectat personal. Am investit foarte mult timp si emotii in acest proiect", a declarat artistul inaintea evenimentului.

Piesa We Are One a fost realizata impreuna cu solistul Johnny McDaid.

Video de la evenimentul se aseara mai jos:
Popup detector