Paul Van Dyk, parfum pentru Oriflame

21 Iulie 2010 Create It BeatFactor

Mare soc ne-a fost dat in urma cu cateva zile cand, rasfoind un catalog Oriflame (era al unei amice, nu al nostru), iar printre cremele anticelulitice, fardurile de ploape pentru priviri senzuale, rujurile rezistente sase ore care dupa 10 minute s-au dus de pe bot si incredibilele creme pentru picioare pe care toata lumea le cumpara, dar nimeni nu le foloseste, l-am gasit pe Paul Van Dyk. Da, PVD.


Paul Van Dyk este un soi de imagine a Oriflame si chiar are propriul sau parfum, numit Volume.


Iata cum suna descrierea:


"Avem placerea sa va prezentam noua apa de toaleta pentru barbati Volume - O aroma cu adevarat luxurianta si revigoranta. Inspirata de muzica ritmata si viata de noapte, acest parfum electrizant este prezentat de Paul van Dyk, DJ de clasa mondiala, foarte bine cotat in toate topurile muzicale din lume.


Aroma plina de energie aduce prospetimi de citrice si mirodenii care alcatuiesc un parfum sexy si luxuriant. Un cocktail sclipitor de lamaie verde, bergamota, gutuie si lemn de cedru aduce o prospetime care persista pana tarziu in noapte; notele picante de nucsoara si prune ofera o eleganta masculina, iar balsamul de Peru si dulcele patchouli adauga putin mister tandru.


Traieste ritmul. Depaseste limitele si lasa-te purtat de energii si pasiuni. Noaptea este a ta!.


DJ Paul van Dyk este ambasadorul global al muzicii electronice. Activist social dedicat, este implicat in programe de sprijinire a tinerilor dezavantajati si incearca, in maniera proprie, sa schimbe lumea in care traim."


Eh, a cui e noaptea?


Popup detector