Paul Van Dyk are mixer personalizat

01 Februarie 2010 Create It BeatFactor

Unul dintre multele avantaje de a fi un superstar DJ este ca iti permiti sa-ti comanzi un mixer personalizat. Paul Van Dyk este unul dintre norocosii care se bucura de un Xone:4D mixer controller pe care Allen & Heath l-a produs special pentru el.

"Punctul de forta al acestui 4D este bazat pe modul in care mixezi. Am doua computere pe scena care sunt sincronizate: unul are synthrurile si controllerele, iar celalalt are toate materialele audio", a explicat Paul Van Dyk.

Verisunea modificata pentru PVD a acestui mixer are o multe de facilitati tehnice, dar si un design aparte, cu numele artistului gravat in mixer cu vopsea UV.

"Unul dintre aspectele grozave ale mixerului este ca are un sound superb, iar tot poate fi programat astfel incat eu pot controla totul asa cum vreau!", a mai spus Van Dyk.


Si daca tot vorbim despre astirtul neamt, nu uitati ca Paul Van Dyk vine din nou in Romania, pe 6 martie, intr-un eveniment The Mission la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort incalzit.Popup detector