Paul Van Dyk, Junkie XL si Armand Van Helden lanseaza albumul de remixuri Mirrors Edge

04 Noiembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Studioul DICE, care apartine de Electronic Arts Inc. a anuntat lansarea albumului de remixuri Mirrors Edge pentru data de 11 noiembrie, in acelasi timp cu lansarea jocului Mirrors Edge pe Playstation 3 si Xbox 360. Albumul are la baza piesa Still Alive, interpretata de Lisei Miskovsky si cinci remixuri ale lui Paul Van Dyk, Junkie XL, Benny Benassi, Teddybears sau Armand Van Helden.

Un joc de o asemenea anvergura cere o tema muzicala pretentioasa declara Steve Schnur, directorul executiv de marketing al EA. Am luat aceasta piesa in atentie si am adus remixerii de top mondial, pentru a produce un album care sa treaca peste granitele genurilor si sa redefineasca metoda prin care muzica poate fi promovata in intreaga lume.

Inregistrata special pentru jocul Mirrors Edge, piesa Still Alive a fost produsa de Rami Yacoub si Arnthor Birgisson, cunoscuti pentru colaborarile cu Pink, Britney Spears sau Kelis. Lisa Miskovsky, artista care interpreteaza piesa, a castigat pe plan local titluri precum Best New Artist, Best Female Artist si Artist of the Year.

Tracklist:

01. Lisa Miskovsky Still Alive - Mirror's Edge Theme Song
02. Benny Benassi Still Alive - Remix
03. Junkie XL Still Alive - Remix
04. Paul van Dyk Still Alive - Remix
05. Teddybears Still Alive - Remix
06. Armand Van Helden Still Alive - Remix




Popup detector