Paul Oakenfold se intoarce cu o serie de show-uri la Kiss Radio din Londra

19 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Paul Oakenfold se intoarce in radio, cu o serie de show-uri la reteaua londoneza Kiss. Oakenfold devine ultimul ambasador al postului Bauer Radio, dupa Sam Branson care a venit la inceputul anului.

DJ-ul si producatorul de muzica dance, care a facut parte din primul line-up Kiss 100 din anul 1985, a pregatit o serie de show-uri in care prezinta istoria muzicii dance din ultimii 20 de ani. Oakenfold va incepe cu un broadcast special din Ibiza, la sfarsitul acestei luni.

Paul este descris de catre Kiss ca unul dintre cele mai importante nume din istoria culturii moderne clubbing si este cunoscut pentru munca sa din filme precum The Matrix Reloaded sau Collateral si totodata pentru colaborarile cu Coca-Cola sau Madonna.

Pe langa numeroasele aparitii la Essential Mixes pentru BBC Radio 1, Oakenfold a lansat si foarte multe soundtrack-uri si compilatii. Andy Roberts, directorul potului Kiss Radio declara ca Suntem incantati sa-l avem pe Paul inapoi. De la originalul line-up din 85, pana la rank-ul de super-DJ, este un drum foarte lung si e bine sa stim cum a evoluat muzica dance de atunci pana acum.

Kiss Radio a avut 1.58 milioane de ascultatori saptamanal in primele trei luni ale anului 2008, fata de cei 1.56 milioane inregistrati de Capital.



Popup detector