Paul Damixie mixeaza "Get Lost" pentru prima oara in Spania

17 Iulie 2017 Elena Paraschiv Best Music

Paul Damixie mixeaza

Pe 20 iulie, de la ora 22:30, Los 40 aniverseaza 20 de ani de evenimente Playa Pop, pe plaja Lo Pagan, din San Pedro del Pinatar, impreuna cu cei mai iubiti artisti ai momentului. Pe scena evenimentului aniversar va urca si DJ-ul si producatorul roman Paul Damixie.


Piesa “Get Lost” s-a auzit pentru prima oara la Global Show, emisiune difuzata in 12 tari, printre care Columbia, Mexic, Chile, Argentina, Republica Dominicana si Paraguay. Dupa ce a devenit virala printre utilizatorii platformei Spotify in Statele Unite, artistul Paul Damixie aduce piesa in premiera in Spania. Single-ul a fost difuzat de host-ul emisiunii Global Show, Tony Aguilar, care va canta, dansa si va intretine atmosfera in timpul evenimentului.


In aprilie, Paul Damixie a dat lovitura cu single-ul „Get Lost”, piesa ce a intrat rapid in top 10 cele mai cautate piese pe Shazam Romania si a cucerit publicul si posturile de radio din tara si de peste hotare. Paul a facut parte din unul dintre cele mai de succes proiecte din Romania - Radio Killer, care a reusit sa cucereasca industria muzicala locala si internationala cu hit-uri precum „Voila”, „Be free” sau „Lonely Heart”. Artistul este totodata cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello”, intr-un adevarat imn house, ce a devenit cunoscut in intreaga lume. Anul trecut, Paul Damixie a fost premiat in Statele Unite de catre iHeart Radio pentru cel mai ascultat remix din 2015. Premiul i-a fost inmanat chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia si unul dintre cei mai importanti DJ din lume, in Miami, in cadrul “2016 Remix Awards”. Paul Damixie este un artist HaHaHa Production, iar “Get Lost” este o coproductie Cat Music – HaHaHa Production.


Printre artistii care vor urca pe scena Playa Pop se numara Effecto Pasillo, Carlos Baute, Piso 21, Blas Canto, Carlos Marco, David Lafuente, Dasoul, Ana Mena, Manel Navarro, Rasel, Xantos, Romy Low& Henri Mendez, Jose De Rico, Brisa Fenoy, Ender.



Popup detector