Paul Damixie lanseaza videoclipul celui mai recent succes al sau - "Get Lost"

14 Aprilie 2017 Elena Paraschiv Best Music

Paul Damixie lanseaza videoclipul celui mai recent succes al sau -

Dupa ce a fost inclus in playlist-urile MTV Dance UK si Kiss FM UK cu piesa „Time”, DJ-ul si producatorul roman, Paul Damixie, se pregateste sa dea lovitura cu un nou single -„Get Lost”, al carui videoclip poate fi urmarit de astazi pe canalul de YouTube HaHaHa Production.


Piesa a fost deja lansata pe radio si este disponibila in platformele digitale, reusind intr-un timp foarte scurt sa obtina performante exceptionale. Este in heavy rotation pe radiourile din Romania si a intrat in top 10 cele mai difuzate piese. „Get Lost\" este, de asemenea, in top 10 cele mai cautate piese pe Shazam Romania si a devenit virala printre utilizatorii platformei Spotify in Statele Unite.


„Imi place piesa foarte tare si ma bucur ca intr-un timp atat de scurt are un succes neasteptat de mare. Faptul ca a intrat in top 10 pe Shazam si este virala pe Spotify, inseamna ca am ajuns exact acolo unde trebuie cu ea, la oameni. Abia astept sa vedeti si clipul, care este dinamic, colorat si ”, a spus Paul Damixie despre cel mai recent succes al sau - „Get Lost”.


Videoclipul piesei, filmat integral in Mexic, se deruleaza ca un film de actiune, cu puternice accente parodice, avand la baza povestea jefuirii unei banci. Ineditul povestii este dat de personajele centrale ale clipului, care poarta mastile a doua figuri foarte cunoscute, dar si foarte controversate, si de finalul neasteptat.


„Get Lost" este o coproductie HaHaHa Production - Cat Music.


Paul Damixie este producator, remixer si DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. Paul a fost si DJ-ul unuia dintre cele mai de succes proiecte din Romania - Radio Killer, care a reusit sa cucereasca industria muzicala locala si internationala cu hit-uri precum „Voila” , „Be free” sau „Lonely Heart”.


Este totodata cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello”, intr-un adevarat imn house, ce a devenit cunoscut in intreaga lume.



Popup detector