Pat Poree de la Parov Stelar mixeaza in decembrie in Iasi

22 Noiembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Austriacul Pat Poree mixeaza in Verve Caffe din Iasi pe data de 3 decembrie, iar line up-ul este completat de catre Les Animaux.


Pat Poree este un artist membru al Parov Stelar Band Tour Dj’s, ce vine din Austria pentru a doua oara in Romania, insa pentru prima data in Iasi. Si-a inceput activitatea de dj in 1994, intr-o locatie din orasul natal. De la varsta de 17 pana la 28 de ani a fost rezident in clubul austriac Almbar.


In acest timp a abordat stiluri diferite, de la rock la funk, de la jazz la swing si nu l-a interesat decat acea comuniune subtila dintre dj si public, acea dorinta de a impartasi cu ceilalti muzica pe care el o adora. Intamplarea face ca in 2008 sa intre in contact cu trupa Parov Stelar si, in cadrul unui festival, i se incredinteaza echipamentul tehnic al acesteia. De atunci, pas cu pas, Marcus si Harry (Parov Stelar) l-au indrumat catre o cariera promitatoare in trupa lor.


In prezent, Pat Poree isi pregateste albumul de debut, ce va fi lansat la Etage Noir Recordings, in primavara lui 2012.


Les Animaux inseamna Ion Coroi si reprezinta un proiect nascut din pasiunea pentru muzica cu gust mai disco, de funk sau house, selectata cu gandul la dans si intreinut de sound-ul plin de esente si energii calde pe care, de altfel, le va transmite si publicului sau.


Popup detector