Parul lui Michael Jackson, transformat in diamante

27 Iulie 2009 Saint BeatFactor

Parul lui Michael Jackson, transformat in diamante
TAGS:
Michael Jackson 

Bucati din parul carbonizat al lui Michael Jackson, `salvate` in timpul accidentului petrecut in 1984, cand artistul filma o reclama pentru Pepsi, urmeza a fi transformate in diamante, potrivit newsday.com.


Ralph Cohen, directorul executiv al productiei publicitare, s-a numarat printre primii care au ajuns la cantaret in momentul izbucnirii focului.


De altfel, el poate fi vazut in filmuletele cu accidentul, ce au aparut recent pe internet, incercand sa stinga flacarile cu jacheta sa, conform newsday.com.


In timp ce Michael Jackson era transportat la spital, Ralph Cohen a recuperat o parte din parul carbonizat, pe care l-a vandut mai tarziu colectionarului John Reznikoff. Acesta din urma mai are in posesia sa (sau cel putin asa crede :D) suvite din parul unor celebritati precum Abraham Lincoln, Albert Einstein si Marilyn Monroe.


Acum, John Reznikoff colaboreaza cu o companie din Chicago – LifeGem – pentru a crea cateva diamante de laborator din parul lui Michael Jackson.


Dean VandenBiesen, fondatorul LifeGem, a declarat in cadrul unui comunicat de presa ca firma sa evalueaza parul pentru a afla cate diamante pot fi realizate.


Reznikoff vrea, insa, ca o bucatia ca par sa ramana si in colectia sa.

BestMusic.ro


Popup detector