Party preview - unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

23 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor va prezinta recomandarile clubbing dn acest weekend, 23 - 24 ianuarie 2009, din Bucuresti. 'Party preview' va aparea in fiecare vineri, ca un preview al evenimentelor care vor avea loc in weekendul respectiv in Bucuresti.

Vineri, 23 ianuarie, clubul Fabrica il gazduieste pe unul dintre veteranii neurofunkului si techstepului: Teebee. In clubul Studio Martin, proaspata agentie de booking Mandarina 9 continua seria de evenimente Mandarina 9 Sessions cu Livio & Roby feat George G. In clubul Violette mixeaza Sun-Set, Byby & Edy. La Traian 42 ii poti gasi pe Kosta, Narcis, Piftek & La Vache Qui Rit. In The Other Side (of Expirat) vor mixa cei doi DJi de la Infamous, Seb si TRG. Pentru cei care vor sa petreaca si la after hours, capitala are doua oferte: in Mash Up mixeaza Herodot si Mauss, iar in Silver vor fi prezenti G.I.C. si Arapu.

Sambata, 24 ianuarie, clubul Studio Martin ii va gazdui pe doi dintre membrii trupei Cicada, intr-un DJ set. In clubul Spice vor concerta cei de la Melotron (trupa de synth pop germana). In The Other Side (of Expirat) mixeaza Lucas & Giuser. In clubul Mash Up, Flama face petrecere cu Diesler, Zicu si Ufe. Clubul Control ii va avea ca invitati pe cei de la We Have Band (detalii AICI). In Silver, The Model si Thornado promit o selectie muzicala excelenta, cu incepere de la 23.00. In club Cocoloco mixeaza Mara. Pentru versiunea de after hours, avem de ales intre Mash Up, cu Kozo la pupitru (check this) si Silver, cu Optick si Faster.

Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.


Popup detector