Party preview - unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

06 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor va prezinta recomandarile clubbing dn acest weekend, 06 - 07 februarie 2009, din Bucuresti. 'Party preview' va aparea in fiecare vineri, ca un preview al evenimentelor care vor avea loc in weekendul respectiv in Bucuresti.

Vineri, 6 februarie, in clubul Studio Martin mixeaza Mario Piu impreuna cu Rosario Internullo. La Fabrica, cei de la Irie Youth fac party cu Chris.Su, Dr. Dan, VRT si JTR. In clubul Cocoloco ii puteti gasi pe Insertion B2B Axe, Vix, Vertygo Project, DJ D-flux, iar in Temple pe Ice, Sebastian Kayn & Mircea Ivan. In Frame mixeaza Lucas si Emap. La Traian 42 ii gasiti pe Kenah, Ctepeo & Posh. In Other Side of Expirat mixeaza dupa o lunga perioada Electric Brother. Pana sa inceapa after hours-ul, clubul Silver da petrecere main cu Dinu, Troe si Dan. Pentru after, (de la ora 05.00), The Model preia pupitrul Silverului. Tot in categoria after se include si Negru in Mash UP (incepand cu traditionala ora 05.00).

Sambata, 7 februarie, se redeschide clubul Kristal Glam, cu Valentino Kanzyani, Praslea si Gescu (un party marca Sunrise). In Studio Martin ii puteti gasi pe Gojira, Greeg, OK Corral si The Model. In Fabrica, Camil (Shake Sauvage), Cos mir si Alex Jijian ne explica ce si cum cu The Acid Effect. In Frame este petrecere retro cu DJ a'De, iar in Other Side of Expirat mixeaza Ion & Vali. Tom Wilson & Khidja mixeaza in Fantastic Club. Pentru after hours aveti de ales intre Sebo in Mash Up si Plusculaar & Roger la Silver.

Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.


Popup detector