Party preview - unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

20 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Beat Factor va prezinta recomandarile clubbing dn acest weekend, 20-21 februarie 2009, din Bucuresti. 'Party preview' va aparea in fiecare vineri, ca un preview al evenimentelor care vor avea loc in weekendul respectiv in Bucuresti.

Vineri, 20 februarie, in clubul Studio Martin va mixa Onur Ozer si Roby. In Kristal Glam Club ii puteti gasi pe cei de la Mashtronic) (detalii AICI). Clubul Violette (fostul Nagual de pe calea Victoriei) ii are ca invitati pe Miss Mara & Alin Prada. In Other Side of Expirat mixeaza The Infamous (Seb si TRG). Ufe & Zicu mixeaza in clubul Mash Up, iar la Fabrica ii gasiti pe The MOOoD, D-Aia, Jackhammer Jesus, Tomasan si Eusebio Digital. Suie Paparude dau concert in formula noua in Suburbia (detalii AICI). Nep, Fady & G.I.C. mixeaza in clubul Cocoloco (fostul club Kado), iar la Silver ii gasiti in main (de la ora 23.00) pe Moonsound & C-Zar, Pro 6 si Sly. Pentru deja traditionalul after-hours aveti de ales intre traditionalul club Silver (cu Fady & Faster) si Mash Up (cu Jeefo).

Sambata, 21 februarie, are loc concertul lui James Blunt la Sala Polivalenta. Hector Moralez si TBF mixeaza la Persepolis Pool (detalii AICI). In Studio Martin mixeaza Alex Under, Imek si Negru, in aceeasi formula in care au mai fost prezenti. In Kristal Glam Club il gasiti pe David Vendetta, impreuna cu violonistul Micah Sherman. In cortul de la Arenele Romane mixeaza Raiden, The Sect, SPL, Dropdread & Creep, in cadrul unui party Dropdread & co. Clubul Fabrica ii gazduieste pe Tes La Rok, TRG, Acqzuel si Tony031R, iar in Other Side of Expirat il (re)gasiti pe DJ Mike. Clubul Violette ii gazduieste pe Heyos, Nentu, Nelson si Vygo, iar clubul Silver pe Santon, Andrei Covatariu si Mircea Ivan. Pentru after-hours puteti alege intre Silver (cu Achim, Dun & Byby) si Mash Up (cu Suciu).

Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF, AICI.


Popup detector