Party preview - Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

05 Februarie 2010 Beat Factor BeatFactor

Primul weekend serios din februarie vine cu cateva party-uri deloc de neglijat. Atat vineri, 5 februarie, cat si sambata, 6 februarie, capitala este asaltata de aniversari, party-uri tematice, party-uri date la plictiseala, party-uri cu DJi tari si tot asa. Pentru cei localizati in Bucuresti, sa vedem ce le rezerva acest sfarsit de saptamana.


Vineri, 5 februarie, in Kristal Glam Club mixeaza Raoul Russu, Rosario Internullo, cu warm up asigurat de catre rezidentul Chriss. Pisi Love aniverseaza un an de existenta, pe soseaua Pipera nr 46, cu Sean Johnston, Logan si Rylee. In The Other Side of Expirat va fi prezent la pupitru Various Artist. In Studio Martin ii puteti gasi pe Thin Cat Riders, Roger si Mr. John. La Traian 42 mixeaza Miss I, Jo.E si Hado, iar la Front / The Ark are loc evenimentul 3xp3dition, cu Inland Knights, Kosta si Shortee. In clubul Fabrica vor mixa Acqzuel, Tone si Meeloox, in cadrul unui party intitulat "Speaker Breakaz". La Gaia Boutique Club ii puteti gasi pe DJ Vali si Khidja. In Suburbia are loc un concert cu Omul cu Sobolani, iar la Subufet ii gasiti pe Eko, Val, Tremour, Charlie Dundeen si Sharky. La Subcochet performeaza sub egida Night Shift artistii Tom Wilson, Bogdan si Surround Around Sound. Pentru doritorii de after party, si aici oferta este destul de larga: incepe cu afterul din Silver (cu Livio & Roby, Adi, Faster si Fady), continua cu Bubbles (Mircea Ivan si Alek), si termina cu Frame (Giuser si Dragos Rusu).


Sambata, 6 februarie, la Traian 42 il gasiti pe Diesler, cu suport local de la Ufe. In clubul Fabrica mixeaza A-Skillz si Lebrosk, plus romanii DJ Undoo, Tomasan si VRT, plus proiectii video de la Schultz. In Studio Martin mixeaza Audiofly si Negru, iar in Kristal Glam Club il gasiti pe Tom Budden si Chriss. In The Other Side of Expirat mixeaza Bully si Amon, iar la Oldtimer Pilots mixeaza Rusu & Flore si Emap. After-uri sunt la The DJs (cu Negru si Mihai Amatti), Temple (cu Ali Nasser si FunkE), clubul Pat (cu Rosario Internullo) si Rush (cu Optick si Mahony).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF. Daca s-a omis vreun eveniment, il poti posta mai jos, printr-un comentariu.


Vezi si: Agenda clubbing in tara in acest weekend


Popup detector