Party preview: Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

14 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Party preview-ul acestui sfarsit de saptamana compus din zilele de 14 si 15 mai vine cu intrebarea retorica "unde mergem in acest weekend in Bucuresti", la care BeatFactor incearca sa raspunda, prezentandu-va oferta de petreceri.


Vineri, 14 Mai, in clubul Studio Martin mixeaza Damian Lazarus, Seth Troxler, Livio si Fouchat. In clubul Suburbia ii puteti gasi pe Ursula 1000 si pe Gojira, iar in clubul Indie pe Vania, BadStar B.C. si Sorin Ghinea. In Other Side mixeaza Surround Around Sound.


Sambata, 15 Mai, in clubul Kristal Glam mixeaza Richie Hawtin si El Cezere. In Studio Martin se va intampla cea de-a doua editie Discoteque, cu Bogman, Vali & Ion si Lucas & Emap. La MNAC se va intampla dupa orele 23.00 traditionala petrecere de noaptea muzeelor, cu Cos Mir, Alexandra, Heathen Audio, Giuser si Alexandru Jijian. In clubul Fabrica va avea loc a doua editie a Experimental Battle, cu Hijack vs VRT, Alexandru Jijian vs Tone si Tomasan vs Fouchat.


La Baraka ii puteti gasi pe Dazecraft, Alert, Zenia, Filth-er, Uksub si Sticks. Petrecerea de deschidere a clubului Tago Mago ii va avea in rolurile principale pe Cliza vs Sinboy si Rock Dj. In aceeasi seara se deschide si o noua terasa, Yuhu, pe Sos. Straulesti 4-6 (in incinta City Paintball, de la Piata Presei Libere, dreapta pe sub podul de pe Bd. Poligrafiei), cu El Cezere [afterhours], Praslea [afterhours], Noidoi, Priku, PTC, Egal 3, Florance, Groove Soundsystem si Piftek. In Other Side mixeaza Unlocka si Sinkronize.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF.


Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu. In caz ca ploua, luati-va umbrela dupa voi.


Popup detector