Party preview: Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

29 Ianuarie 2010 Beat Factor BeatFactor

Sfarsitul lunii ianuarie vine cu o selectie interesanta de evenimente pe scena clubbing din Bucuresti. Vineri, 29 ianuarie si sambata, 30 ianuarie avem de-a face cu tot soiul de muzica electronica, de la techno / disco / house, pana la drum and bass / jungle.


Vineri, 29 ianuarie, in The Other Side, mixeaza Funky Mamas. In Studio Martin ii puteti gasi pe Kidd Gerry si Sinful Dragons (Bulgaria), plus Mircea Ivan. In clubul Fabrica, cei de la Ghost Town Events sunt gazda unui party cu Olga Bancic, Minus, Silent Strike si Terrarin, acompaniati vizual de catre Eko. La Mario Caffe mixeaza Oliviu, Dan - Ce si Eddy, iar la The Buddha Lounge Plusculaar, Protech, Ouicked si Broask. In clubul Gaia are loc 'The Grafik Show' cu Sensor si Pisica Patrata (cei din urma vor desena si proiecta desenele sub forma de visuals effects in timp real pe ecrane), plus warm up asigurat de catre Tom Wilson. La Traian 42 mixeaza Emi, Mauss si Ovidiu Andrei. Pentru doritorii de after, clubul Silver ii are la pupitru pe Byby, Eddy, OCB si Deef Tongue si Adrian Eftimie la Temple.


Sambata, 30 ianuarie, in Studio Martin vor fi prezenti A Guy Called Gerald, Camil si Giuser. In Kristal Glam Club mixeaza Ali Nasser, Pagal, Praslea, Negru si Oliviu, sub egida unui party din seria "DJs Love Nights". La The Other Side ii puteti gasi pe Gemini Brothers, iar la Traian 42 pe Roger et Anitte, Mr. John, Manole, Dannidat, Primary, Vladimir, in cadrul unui party "Boogie Woogie". La Fantastic Club (locatia o afla cine si cum poate) mixeaza jumatate din Tokio Black Star, si Bogman. In clubul Fabrica va fi prezent Robyn Chaos, impreuna cu Wasp, Lady Lite si MC Mary Jane. Din seria "altceva", mai gasiti si un concert Bobby Mc Ferrin la Sala Palatului. Oferta de after-uri este de data aceasta ceva mai variata, dupa cum urmeaza: Jay Bliss, Pagal, Faster, Fady, Vlad si Adi in Silver, Negru la Rush, Rosario Internullo, Byby si Eddy in clubul Temple, Roger, Funky si Vladimir in Barocco Bar si Ali Nasser si Oliviu in The DJs.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF. Daca s-a omis vreun eveniment, il poti posta mai jos, printr-un comentariu.


Vezi si: Agenda clubbing in tara in acest weekend


credite foto


Popup detector