Party preview: Unde mergem in acest weekend in Bucuresti?

20 Noiembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Chiar daca duminica aceasta, 22 noiembrie, votam pentru schimbare (sau nu), petrecerile din Bucuresti nu inceteaza sa aiba loc, asa cum e si firesc. Iata cam ce va recomanda BeatFactor in materie de party-uri / evenimente pentru vineri, 20 noiembrie, si sambata, 21 noiembrie.


Vineri, 20 noiembrie, in clubul Fabrica mixeaza JFB, Gojira, Tomasan si Tremur, de la orele 22.00. In Studio Martin il puteti gasi pe Steve Lawler (impreuna cu Livio & Roby), iar in Kristal Glam Club pe doi dintre rezidentii rusi de la Deepmix.ru, respectiv Katya Vanilla si Pushkarev. In clubul Tete-a-tete ii puteti gasi pe Romano, Deeprots, Raizah si Robert. In clubul Bubbles are loc o noua petrecere din seria "Aspirator", iar in Other Side (of Expirat) mixeaza Vali si Ion. In clubul Helios ii puteti gasi pe Junkyard si Lalo (urmati de catre The Model, ambalat pentru after-hours). Si pentru ca tot suntem la capitolul "after"-uri, aveti de unde alege: in Silver mixeaza Optick si Aeromachine, in Bubbles il gasiti pe Ovidiu Andrei, in clubul Shade pe Livio, iar in clubul Opium pe Roger, Chriss si Pushkarev. Iar daca tot nu e de ajuns, in Pat sunt Byby, Edy si OCB (nu garantam ca gasiti si role ocb).


Sambata, 21 noiembrie, la Universul (tipografie sau palat, alegeti voi) "o sa-ti placa" cu hipsterii fara glorie pe nume Super Giuser, Eusebio & Waar, Lucas, Mr. Disko si Toni. In Kristal Glam mixeaza DJ Sneak si Ali Nasser, in cadrul unui party de categorie grea. La Barocco Bar il gasiti pe DJ Becks, iar in Other Side of Expirat pe DJ Mike. Cine merge la Universul poate da o fuga si in locatia fostului club Embryo de langa Cochet. In Studio Martin are loc "Black Night" cu Octav Paul, Mircea Ivan, Mindhacker si Pantany. La Traian 42 ii gasiti pe Khidja si JB. Pana sa inceapa after-urile, clubul Silver gazduieste si un main, cu Miss Fuzzy si Moonsound, din seria "Happy Music". In clubul Fabrica mixeaza MOFO, Hazee si Alex Chronic b2b cu 3P. La capitolul "after"-uri, unul din ele are loc la subCochet cu Ru.Se (pe Ion Otetelesanu - urmariti sunetul). Urmeaza la Bubbles Suciu, iar la Silver Fady, Roger si Funky. After se petrece si in Studio Martin, cu Nima Gorji, Pagal si Negru.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente.

Acestea fiind spuse, let the party start! Si nu uita: poti oricand sa dai peste un fotograf BeatFactor la petrecerea ta. Poti comenta evenimentele din Bucuresti pe Forumul BF. Daca am omis vreun eveniment il poti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector