Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti? - editia de Paste

13 Aprilie 2012 Beat Factor BeatFactor

Weekendul acesta, in Bucuresti, petrecerile au un iz special, nu doar ca miroase din ce in ce mai bine a vara si vreme frumoasa, ci pentru ca este Pastele. Iata oferta pentru petrecaretii interesati.


Vineri, 13 aprilie, in Kristal Club mixeaza Magda si Herodot. In clubul Space vor mixa Livio & Roby, Dan Andrei, Tulbure si Cap, cu ocazia lansarii unui nou brand de evenimente, Ioi Events. In Studio Martin ii gasiti pe Simina Grigoriu si Gully (iar in Room 2 are loc primul Origami Sound night, cu Arapaima, Herne si Liar), iar la Mansarda pe Domino, Alex Petru, Chips, Tudor C, Cipo si Providence. La club Colors vor fi prezenti Mihai Popoviciu, MoonSound si Opt-Opt, iar in clubul Our Evolution mixeaza The Legendary 1979 Orchestra si Heion.


Sambata, 14 aprilie, in Kristal club mixeaza Christian Varela, Snatt & Vix. La Papiota mixeaza Giuser si Fouchat, iar la Guest House vor fi prezenti Ovidiu Andrei si Drt Pshrmn.


After hours are loc la Guest House (cu Piticu si So What) si Barocco Bar (cu MoonSound si Caval).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector