Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

21 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

A inceput al treilea weekend din 2011, iar party-urile si-au facut aparitia. Mai jos puteti gasi oferta in materie de petreceri pentru acest sfarsit de saptamana, 21 si 22 ianuarie 2011.


Vineri, 21 ianuarie, la MNAC se intampla cel de-al 10-lea joint marca Chestionabil, cu Nicolas Jaar, Cos Mir si Aeromaschine. La Tralala mixeaza Manki'n'Stieb, iar la Guest House ii puteti gasi pe cei de la AWD House. In clubul Space se intampla Late Nite Grooves cu Kozo, Priku si Dan Andrei, iar pe dimineata, petrecerea se va muta la Guesthouse, in aceeasi formula. La Tago Mago pot fi gasiti DJ Vasile, DJ Rolf, Ali Nasser, DJ Popicu si DJ Large, iar la Fat Cat mixeaza Dan Ene si Cubic. In Control concerteeaza Pati Yang & Tanz Ohne Musik.


Sambata, 22 ianuarie, in Kristal Glam Club mixeaza Rosario Internullo si Adrian Eftimie, sub egida show-ului 2 Crazy Bastards [acompaniati de Dax (Sax) & Amadeea (violin)]. La Tralala pot fi gasiti cei de la SAS (Surround Around Sound), iar in Studio Martin, Scarlett Etienne si Bogdan. In clubul Oxygen mixeaza Phonk D'Or, Mircea Ivan si Oliviu, iar la Guest House, PTC si Jeefo.


Afterhours se intampla la Malibu (cu Internullo si Valau) si Tralala (cu FunkE si Alex).


Duminica, 23 ianuarie, in Control pot fi gasiti Brazda lui Novac si Dan Basu.


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.


Popup detector