Party preview: Unde iesim in acest weekend in Bucuresti?

03 Decembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

A venit iarna in mod oficial, un motiv in plus pentru aglomeratie la petrecerile indoor. Iata cam care este oferta in materie de clubbing pentru acest prim weekend al lunii decembrie 2010.


Vineri, 3 Decembrie, la Fantastic club (locatia o gaseste cine poate) vor fi prezenti Traxx si Bogman. La Base Cafe mixeaza MeeWee si Hijack, iar la Embryo pot fi gasiti The Model si Camil. La Palatul Universul mixeaza Psychofreud, Tony Anthem, Dropdread si Raizah. In Studio Martin mixeaza Mark Sherry, Snatt & Vix, iar in camera a doua, la balcon, pot fi gasiti Miss I, Jo.E, Hado si Alex Puicea.


Sambata, 4 Decembrie, in Kristal Glam Club mixeaza James Zabiela si Mahony. La Embryo se intampla Chicks with Decks, cu Alexandra, Dana Nicula & MeeWee. In Studio Martin are loc petrecerea aniversara de 17 ani, cu Audiofly si Ali Nasser, iar la Base Cafe ii puteti gasi pe Tomasan si Alecsm. La Tete A Tete mixeaza Pagal si Valau. La Arenele Romane are loc un nou party din seria Arena DNB, cu Benny Page, Trolley Snatch, Matze si Mighty Boogie, iar de visuals se va ocupa VEDEM.


After hours va avea loc in clubul Space (cu Rosario Internullo, Pagal, Ali Nasser,Negru si Kido) si Barocco Bar (cu Carol/ P.i.c./ Razaar).


Cei care simt nevoia sa-si confirme party preview-ul prin afisele oficiale, pot vizita sectiunea Evenimente. Daca s-a omis vreun eveniment, il puteti posta mai jos, printr-un comentariu.



Popup detector